tävlingshelg

Jag har haft en tävlingsfri helg. Inge konstigt kan man tycka då jag inte tävlar särskilt mycket nu för tiden. Min dotter Nora däremot..Vi gjorde en familjeutflykt till Ånnaboda i lördgas fm så började hon med att testa miniknat. En snitslad bana där hon fick leta efter saker som piraterna hade tappat bort. Vid "målet" väntade en pirat som hade en riktig skattkista med "pris" i form av banan och festis.
Strax efter det så testade vi en bana runt Ånnabodasjön på 1700 m. Hon orkar ju inte springa hela tiden men när vi väl tog oss in på stig så imponerar den unga fröken. Och trots att hon var trött halvvägs så skickade hon på en grym spurt inför all publik.
Sara testade även hon en lite längre bana på över 3 km och verkar även hon ha fastnat för orientering.
 
Idag var det äntligen dags för Nora att få testa det populära loppet som Spartacus annordnar i Karlslund på söndagarna.
 
Min egna träning då?
Jo igår kände jag att mina skenben behövde vila från löpningen. Hade ju kört ett monsterpass i fredags. 6x4 min fort på stig.
Så igår kväll blev det 10 st ronder på sandsäcken. Var väl egentligen första gången nånsin som jag kände mig lite ringrostig faktiskt. Måste nog gå ner snart igen och köra ren teknik.
Nu ikväll, (sön) så körde jag lite mörkerlöpning på kilsbergskanten. Ca 11 km och jag gasade på i två st långa klättringar.
Gick väl så där

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback