långpass på bergslagsleden

Go härlig tisdagkväll på er. Nu är det säkert inte många som läser detta ikväll men vad tusan.
 
Här sitter jag o äter chips med gott samvete. Har dessutom druckit 33 cl coca-cola och en öl från hantverksbryggeriet i Västerås. Oxå de två med gott samvete. För jag har sprungit långt idag. Inte fort. Nä inte alls faktiskt och snittpulsen var väl runt 100 på de nästan 8h jag höll på.
 
Ganska spontant fick jag möjligheten att följa med Johan Röjler och Peter Knoblach på deras rekordförsök att springa de 280 km, som utgör bergslagsleden, på 4 dagar. Ja fast jag hängde förstås bara med idag.
 
Dagen startade med buss in till resecentrum sen ny buss mot Nora. Klev av bussen strax innan Nora och började möta Johan och Peter baklänges på leden.
Under denna dag har det varit en hel del som peppat och stöttat Johan och Peter. Jag filmade som vanligt en hel del...
 
När vi anlände till Ånnaboda så såg jag på håll hur Nora, Isabella och Sara stod och väntade. Jag la in en kort rusch och lämnade den då stora grupp som vi var på slutet. Jag sträckte mina armar mot skyn och såg hur Nora gjorde det samma. Det är sånna stunder man minns :-)
 
Då tempot varit lågt idag så känner jag mig oförskämt fräsch nu ikväll  vilket är jäkligt gött! Min klocka visar färre återhämtningstimmar NU än imorse :-)
Det blev nyttiga km i benen idag, helt klart.
 
Många ämnen har behandlats idag och en film som jag och Röjler pratat om idag var denna nedanstående film. Den handlar om att sätta en FKT. Fastest known time. Och det är exakt det som grabbarna skall sätta på bergslagsleden
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback