flashback från Kumlacrossen

Idag gjorde vi en riktig sommrig familjeutflykt. Istället för att åka till en av sjöarna i Kilsbergen så valdi vi faktiskt Djupdalsbadet i Kumla. Där finns det flera utomhus bassänger, ruschkanor och inomhusbad om man så vill. Kostade oss 140 kr att gå in och då hade vi tillgång till allt.
 
När vi satt där och njöt så kunde jag inte låta bli att minnas de fem åren som vi arrangerade Kumlacrossen. En av de mest populära cykelcross-tävlingarna. I fönrstret i bakgrunden satt våra tidtagare för precis utanför glaset var mållinjen alla år utom de första 2 åren.
Kumlacrossen var rolig att vara tävlingsledare på. Mycket stress sista veckan förstås men överlag nästan bara positiva minnen. Här är en film från 2011
 
Sen efter en hel del badande gick vi genom vattenparken bort emot  Goda rum för en sen lunch. Blev förvånad över att det stod stora fiskar så nära strandkanten. Kan detta vara karpar?
 
Nån träning har det INTE blivit idag men igår visade jag den lokala mossen för bästa vännen Jennie och klubbkamraten Stefan.
Jennie stod öven nån intervall och satt så fint mot ett träd i närheten av startplatsen där vi hade våra vattenflaskor. En extra skön dimension igår var att det var endast flugor som surrade runt oss. Inga mygg, inga bromsar. Har väl aldrig uppskattat flugor så mycket.
 
Vilodag idag som sagt men imorgon hoppas jag på att kunna få in ett fartpass.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback