rejält löppass + stafettvasan

Har väl som så vanligt nu för tiden inte riktigt tid för bloggande men...
Varit själv med barnen hela helgen.Gått riktigt bra och man gör ca 4 promenader med barnvagn/ dag. Kommer väl att gå sjukt långt under min period med pappaledighet.
Annars? Jo man sprang ju i torsdags. Shit vad nöjd jag var efter det passet. Totalt ca 12 km men jag körde varannan km fort och varannan km okej-fort/snabbdistans. Ville inte stirra på klockan och vara låst vid nån särskild hastighet men jag tänkte under sega uppvärmningen att det långsamma tempot kunde få vara runt 4:55-fart och att mina snabba km kunde få gå runt 4:30-4:35 fart. Ni gick den långsammaste snabba kilometern på 4:35 och totalt sett över hela passet så landade snittet på 4:41min/ km vilket kändes fint. Det kändes även fint i benen 2 dagar efteråt :-)
 
Det närmar sig stafettvasan med jobbet och jag läste nyss i mailen att jag får starta i sälen och köra den första sträckan. För ett annat lag inom koncernen startar även VD:n. Hur gör man då taktiskt sett? Låter han vinna över mig eller visar man hur jäkla urstark man är?
Ikväll när Sara kommit hem och när jag hade nattat Nora så åkte jag till Ånnaboda och körde 3 lugna varv à 3 km. Jag har kortat ner tejpen lite i framkant men har fortfarande bra bett i skidorna. Imorgon skall jag dessutom smälte på ett lager parafin på dom som sen kontrolleras en sista gång på onsdag kväll.
Laddad som tusan för det här äventyret :-)
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Är det Peter du skall klå? Bara att göra :) Det gör du enkelt =)
När går du hem på pappaledighet?

2016-03-03 @ 12:58:56
Postat av: Malin

Mitt namn föll bort...

Svar: Hahaha nä han har ju sagt upp sig. Vi toppar laget med en yngre talang så målet är att komma topp 100 bland alla lag
ola

2016-03-03 @ 12:59:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback