kärt återseende

Okej, fredag på min första vecka som pappaledig. Ska ju vara hemma april, maj och juni. 
 
Träningen då undrar förstås ni? Jo än så länge har jag inte testat om Isabella gillar joggingvagnen eller inte. Har ju varit så dåligt väder i veckan. Hoppas hon gillar den så man kan få till lite mängdpass i veckorna.
Denna vecka har världsstjänorna i salomon haft sin advanced week i södra storbritannien där de utvecklar och utvärderar företagets prylar o kläder. Hittade en fin film från fjolårets vecka på mallis där den nu skadade Emelie Forsberg var med.
 
Angående salomon...Sara var iväg förra måndagen och provsprang skor på XXL. Hon har verkligen blivit motiverad på sistonde vilket jag stöttar till 110%. Hon tyckte de dyraste skorna var skönast så jag sa då KÖP!! Man ska inte snåla för då blir man i slutändan inte nöjd. Jag köpte dessutom en pulsklocka till henne oxå.
Hon började ju jobba i måndags och har nu cykelpendlat två dagar denna vecka. Bra start för henne.
 
Jag sprang ett bra pass i måndags från stan och hem, i mörker på banvallen. Körde varannan km över tröskel och varannan under. Körde helt på känsla och lyckades pricka jäkligt rätt om man analyserar pulskurvan. Körde ca 4:35 i dom lugna intv och 4:15 på dom snabba. Jättenöjd med det passet men jag vill förstås bli snabbare.
 
Imorgon är det tävlingsdags i Motala-trakten. Jag och två till från klubben skall testa TOM. (trail och mustasch)
28 km. Här en film om banan.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback