9x1 min i backe

Söndagens pass satte sig i benen. Hmm undrar varför. Var det för jag inte drack nåt på 1 h 45 min? Eller för att det kanske var mkt längre än de 15-17 km jag gissade på? Eller var det oväntat många höjdmeter?  
Hur som helst var det skönt med en vilodag igår då hela huset städades istället. Med pause för en skön bastu mitt på dagen. Det var min sista pappa-dag av de 10 dagar man kan ta ut vid barnafödsel.
Idag startade arbetet igen men numera är jag stationerad i Lindesberg av alla hålor. Blir lite längre arbetsdagar men va fan. Trivs skitbra ändå.
 
Träningen då? Jo tack, sitter just nu med varma trötta ben. Sprang högintensiva intervaller i den lokala backen här i Latorp. Målet var 10 st men efter den 9e brände det i både ben och hals så kände mig nöjd ändå. Gissar att de tog 1:15-1:20 per intervall idag. Satsade inte för att gå för hårt utan jag tog istället något kortare vila än normalt.
 
Söndagens trail-runda var som sagt en skön sväng så jag har förhoppning att upprepa den imorgon onsdag. Då kan benen få vara trötta på torsdag, lite aktiv vila på fredag sen blir det DM på lördag men förhoppningsvis pang-pangben.
OM jag nu kommer ut imorgon. Var ju dum nog att sen en Gingerrunner film ikväll...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback