Bröllop & basturekord

När jag loggade in här så såg jag att det var sjukt dåligt med uppdateringar här.
Mitt fel.
Tar på mig hela ansvaret.
 
Igår var en minnesvärd dag. Vi var med detta bröllopspar i nästan 12 h.
 
Skulle jag berätta om själva vigseln och efterföljande fest så skulle det bli en rekordlång blogg men shit vad roligt vi hade igår. Då jag skakade loss på dansgolvet utan hämningar så blev jag förvånad över att flera (mer än 1 ) hade lagt kommentarer till Sara om " vilken partykille " jag var och att "jag dansade så bra". VA!!! Vadå dansar bra?? Shit den var oväntad.
Landade i sängen strax efter kl 02:00 inatt.
 
Men skall jag berätta den senaste tiden kronologiskt så har det varit lite rullskidor i veckan samt en försiktig jogg i bergen i fredags. Nora och Sara trotsade det låsig vädret och tog en promenad under tiden.
 
 
Igår hann jag med ett kort pass på rullskidorna innan vi åkte till brölloppet och för en gångs skull körde jag inte intervaller .
Idag ville jag jogga lite också. Slängde iväg ett sms till jobbarkompismats, som numera faktiskt inte är jobbarkompis längre men skit de samma. Han nappade och jag tog bilen till Garphyttan och vi joggade försiktigt upp emot storstenshöjden. Vid Rallybacken så ökade vi farten längs publikvägen och gasade sen ända upp till stenen. Nu när jag kollat närmare på pulskurvan så förstår jag att jag flåsade ordentligt på toppen. Låg runt 95-96% av maxpuls nästan hela vägen. Fick ta några sträckor med gång efteråt för att mitt högra ben var så sjukt stumnt att det inte gick att jogga. Efter en kort nerförsbacke så var det dags för en kort sprint upp till toppen igen och det tog kort tid innan det blev en smärtsam plåga.
Ett skönt pass på ca 55 min och Mats den talangen hade inga större besvär att hänga med trots utebliven träning. Tror han mörkar. Väl hemma tändes bastun och eftersom jag håller räkningen så var dett bastu nr 15 på två månader. 
Nu blir det vila för att på tisdag blåsa ur benen på Grabbhalvan på tisdag.
 
Just ja...Vi har ju skaffat ett nytt husdjur oxå..
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback