snart 100%

Det var en seg sjukdom att släppa kroppen!
Testade två korta turer i löpskorna i onsdags och torsdag. Typ rulla igång lugnt och försiktigt. I torsdags blev det att köra ett testvarv till den idè jag fick för nästan exakt ett år sedan. Det var på en av de allra första turerna här i Latorp som jag fick en idè till en tävling. Kort varv i den kulturhistorsika miljön kring fotbollsplanerna. En slags familjestaffett där man i lag om 3 st kör var sitt varv. Självklart skulle en maxiklass finnas  oxå för dom som vill köra t.ex 5 varv själv. Jag sprang med pannlampa men hittade ändå en ny stig som jag aldrig sett förut. Kontrollmätte ett varv på exakt 2 km som skulle passa perfekt för ändamålet.
 
Vila igår, fredag, men idag mötte jag upp på klubbträningen. 15 + 10 km i Karlslundsspåren stod på schemat men pga sjukdomen tidigare i veckan samt lite tidspress nöjde jag mig med de första 15 km. Benen kändes bra men märkte på mitt flås flera ggr att jag knappast låg i optimal distansfart. En snabbkoll på summeringen i klockan som föresten klassiferade passet som MAX-PASS visade att jag kört ca 40 min över 90% av maxpuls under de 1h 15 min som jag sprang. Borde det inte stått distanspass på klockan??
Skall nog köra ännu ett distanspass imorgon men själv och hålla ner farten.
 
Bastun!
I måndags kom den och vi har redan hunit med två omgångar i bastun. Första gången var en slags inkörning där vi förmodligen brände bort plastrester nånstans för shit vad det luktade i början :-)
Igår däremot, när Nora somnat,  eldade vi på ganska bra. Satt ganska länge och mös i skenet från glasluckan. Känns så rätt med bastu och vi slås flera ggr i veckan av att vi knappast kunde ana för 1,5 år sedan att vi skulle stå här i dag. Husägare och bastu på tomten. Meganajs.
 Avslutar väl med ännu en snygg film från min "idol" Ginger runner.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback