bastu på tomten + snötrail

Igår hängde jag ju med 15 km i 4:55-fart. Tog lite onödigt hårt om jag kollar pulsfilen men gjort e gjort.
Idag har vi shoppat lite på biltema samt trädgårdsmässan. Några saker till bastun samt trädgården förstås.
 
På em så stack jag med bilen till Garphyttan och tänkte återigen testa hur pass långt våren har kommit i bergen. Parkerade vid coop, joggade upp till jobbarkompismats för att kolla hur hans senaste projekt på tomten gått. Visste att han rivit en liten vedbod under dagen. Sa hej till dom innan jag fortsatte uppför i bergen....
 
Som jag nämner i filmen har det kommit kommentarer om min selfiepinne men jag tycker den är bra att ha. Vet att mina filmer (trots sin dåliga nivå) har inspirerat folk till att börja jogga. Förstår det för jag själv blir ju inspirerad av andra filmer. Denna film är inspelad i klättringen från Hultasjön upp emot rallybacken.
 
 
När jag kom hem igen efter dryga 11 km så tände jag direkt en brasa i vår bastu. Gick in och till min lycka ville både Nora och Sara basta med mig. Är fortfarande inne i ett slags lyckorus för det är så skönt att ha en alldeles egen bastu på tomten. Nora, som för bara 6 mån, absolut INTE skulle in i en bastu tycker nu det är rätt skönt. Och idag fanns det ju en termometer på plats så jag kan meddela att 60 grader är alldeles lagom i vår vedeldade bastu. Mår så sjukt bra nu :-)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback