TorsdagsTrail fury

Igårkväll satte jag mig och kollade in Kung Fury. Några snubbar som sökt pengar för att göra en film. De fick med några lagom kända skådespelare och ett genomlågt manus. Resultatet har slagit stort. Filmen är genom låg i sin humor men är man uppväxt på 80-talet så se den för tusan. En av de bästa scenerna var denna korta med Magnus Betner och Björn Gustavsson
 
Dagens träning. TorsdagsTrail
En rundslinga med start vid Blankhult som skulle passera utkiksplatsen Rusakulan stod på schemat och jag misstänkte att det skulle finnas chans att bli visad nån ny stig så redan tidigare i veckan förhandlade jag mig till att få köra detta pass. Idag hängde faktiskt Nora & Sara med och hade lite picknick under tiden jag sprang.
Redan direkt från start så blev det en fin och smal stig som kom fram till Trollporten. Minns jag rätt om det har stått en snidad björn på stubben til höger om mig i bild??
 
 
Sen blev det tyvärr lite grusväg men utsikten vid Rusakulan var värd det :-)
 
Väl efter denna pause så skulle vi köra en slingrig, brant och lite halvteknisk utförskörning. Jag gillar ju stig. Jag gillar ju teknisk löpning och jag är hyffsad på att släppa på utför. Just därför tränar jag gärna på det. Att bomba stig utför.
 
I helgen kör syrran VM i olympisk distans i Triathlon i Motala. Hade varit kul att åka dit o kolla men jag är inbokad som instruktör på det (kanske) sista lägret för i år. Nu pratar vi mtb alltså. Skall bli kul men pga en skadad instruktör så har jag fått ta över dennes position. Jag skall alltså ha hand om utförskörning... :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback