TorsdagsTrail. Favvostig

Idag var det dags för klubbens TorsdagsTrail och eftersom det var på "min bakgård" även denna torsdag så tacka jag nej till födelsedagskalas och valde terränglöpningen istället.
Idag lyckades jag lura med jobbarkompismats oxå. Han springer typ aldrig men när han väl hänger med så...hänger han med. Ja ni fattar. Han skulle kunna gå under namnet Talangjävel oxå :-)
 
Ett något större gäng än sist samlades i Ånnaboda kl 18 och Cristoffer var väl utsedd till dagens ledare men jag hamnade ändå i spets och han tog kön. (inte kön)
Tanken var fram och tillbaka på bergslagsleden men med facit i hand så körde vi inte många meter på dagens planerade runda. Vi improviserade istället.
Mitt ute på rundan så Ville jag visa upp Gårdsjölägret...
 
Vi trippade på och jag pratade lite med Mats om dessa pass. Att det är så skönt att bara köra på känsla och inte hålla en viss fart eller så. Att det skall vara helt okej att gå eller stanna upp då och då.
Sen kan jag njuta lika mycket av att blåsa ur kroppen på stenhårda intervaller oxå. Jag gillar båda sidorna.
 
På väg hem så sprang vi den mest tekniska biten av Göljestigen. En torr sommardag är denna sträcka så skön att bara släppa på och hoppas att fötterna hinner med. På filmen nedan är det den sista biten från vattenfallet och ner. Det är mer tekniskt ovanför detta parti
 
Imorgon är det midsommarafton. I dalarna vet man hur det skall firas...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback