mtb-weekend för tjejer Pershyttan

Denna vecka kanske blir kaos. Vi har gjort en veckoplanering med 7000 saker som skall bockas av innan lördag för då är vår årliga grillfest här i Latorp. Ja vi har haft den varje sommar här på trädgården. Ifjol och i år :-)
 
Finns en risk att jag kanske måste prioritera bort träningen denna men jag hoppas för min egen del att jag klämmer in ett pass vid tillfälle.
 
Helgen som gick
Det var alltså 5-års jubileum för mtb-weekend för tjejer i Pershyttan. Dryga 40 damer/tjejer som, precis som alla andra läger, vill utvecklas och kunna cykla mtb ännu bättre.
Hade jag kul? Självklart. Ni trogna läsare vet hur mycket jag uppskattar dessa läger.  Dagen innan lägerstarten ( fredags) hände en del jobbiga saker och på lördag morgon svarade jag några andra instruktörer att det inte alls kändes bra inför detta.
En dag som instruktör så mådde jag SÅÅÅ mycket bättre.
 
Tjejerna imponerade som vanligt. Dessa läger gör mig långsamt till en feminist tror jag :-) eller nej men hursom..jag gillar verkligen tjejläger.
 
Sprang 10 km, svart 4, i Pershyttan på lördag em innan middagen. Gick väl okej. Efter en hel dag med eget pratade och sen en hel del lyssnade så var det skönt att bara komma ut och lyssna på fåglarna och mina egna andetag.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback