fest & fest igen

Denna vecka var träningen bortprioriterad pga den årliga grillfest vi har den 6e juni. Jäkligt mycket att stå i men i onsdags kväll kände jag att jag var tvungen att få känna lite syra. Vi åkte till storstenshöjden alla 3 och min tanke var väl att kombinera familjeutflykt med träning. Det blir sällan bra på nåt av område men en så kallad kompromiss. Efter 3 rundor upp så ville Nora hänga med mig en gång. Hon var ju i botten av backen med Sara så va tusan...Tänkte att vi kunde väl gå en bit i backen. "hon tröttnar snart" Nu blev det inte så. Nora gick eller sprang hela vägen upp. Så jäkla starkt. Väl där uppe så fick jag hennes tillåtelse att springa ner och upp 2 ggr när hon stod där uppe och kollade på mig.
Klockren Ola-låt
 
Igår var det stort garden-party här hemma alltså. Blev oväntat sent men tiden flög fram vilket måste betyda att vi hade roligt. Kl 00:30 gick jag och lade mig. Var uppe innan 06:00 och städade i trädgården. Siktar på att lägga mig vid ca  kl 21 ikväll.
 
För att må bättre idag så stack jag ut i blåsten och körde dryga milen på rullskidorna.
Nähe. Om 6 dagar skall jag pröva ett långpass i löpning. Blir inte ett löpsteg före det. Rullskidor, säck i garaget och ipren. 
Låter väl kanon?
 
Jo just ja
Nora fyllde år idag. 4 år. Nån besökare hade visst med sig en försenad födelsedagspresent till mig oxå!!! Presentkort på liveit.se
Nu är det så att jag har faktiskt fastnat för en sak där. Den här

Kommentarer
Postat av: Linda

Tack för kalas! mycket trevligt!

1. varför springer han med hjälm?
2. 40-årskris?

2015-06-09 @ 13:54:08
Postat av: ola

hjälmen håller väl i stången/pinnen som håller kameran gissar jag.
Har absolut ingen kris men gillar adrenalin-kickar och jag tror en sån åktur skulle ge mig det.

2015-06-09 @ 21:14:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback