skolans gym och ego-film

Idag testade jag skolans gym. Hade värmt upp i byggladan nästan en timme innan med att plocka ihop marktegel och mursten efter en klass. Jag hade varit så snälla mot dom och lovat dom det. Eller det handlade kanske mera om att jag saknar det fysiska arbetet :-)
Gymet var väl okej iaf. Inte det bästa men sämre gym har man ju sett genom åren. Det finns åtminstone nära jobbet och är dessutom en förmån. Blir nog en sväng dit senare i veckan oxå.
Körde några ronder på sandsäcken innan det blev bröst, fram o baksida lår och axlar. Avslutade det hela med ännu mer på sandsäcken och lite hopprep.
 
På torsdag skall jag ha en klass som dels är ny för mig samt att de är döva. Fick då en idè om att slänga ihop en presentation om mig själv i bild och video-material. Sagt o gjort..
 
Efter jag gjort denna, sparat och laddat upp den så kom jag på att jag kanske borde ha nämnt vad jag har jobbat med innan i 8 år? :-)
 
Nu när jag satt och letade lite klipp till den här så kom det en våg av saknad av terränglöpningen. Hoppas att denna frånvaro från löpningen skall göra att mina knän är okej sen. Hoppas hoppas.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback