ingen skidkung

Nu går några elever omkring på skolan och frågar andra lärare om dom vet vem cykelola är. Har gått fort o få ett smeknamn tydligen :-)
Känns som om de blir en del elever som kommer att läsa här framöver :-)
Idag hade jag medklass med döva/hörselskadade. Det är den klass som hitintills har imponerat mest på mig i vad dom snappade upp och hur dom jobbade. Kul att se och hoppas att just dom väljer anläggning för då finns det grymt bra arbetskraft om 2,5 år.
 
Dagens träning x 2
Idag testade jag ett kort kort joggingpass mellan kl 05:10 och 05:27. Japp. Hela 17 min långt alltså men det viktiga var inte den fysiska belastningen på muskler eller hjärta-lungor utan snarare en check av vad mit vänstra knä skulle säga. Tror jag tänkte på det där knät i 15min av de där 17 min jag var ute men det kändes ingenting. SKÖNT!! Nu blir det fortsatt styrketräning och skidåkning ett tag till men jag kanske joggar 1 gång/vecka ändå.
 
Pass nr 2 idag blev efter jobbet. Direkt efter jobbet drog jag till Ånnaboda för skidåkning på konstsnöspåret vilket har ett mycket mindre tryck på sig med folk nu när det har börjat bli spår lite här och var i Kilsbergen. Jag ville dock ha lite kvalitè i träningen så jag körde hellre på de 1400metrarna som finns där. Och kvalitè blev det. 61 min med 87% av maxpuls och en topp på 96%. 24 min över 90% och 21 min mellan 85-90% av maxpuls. Märker på hela kroppen och knoppen nu att det passet tog ordentligt.
 
Imorgon blir det styrka efter jobbet på skolans gym innan det väntas öl & mat på stan. Så kallat fredagsfys före fredagsmys.
Tror jag skippar löpbandet bara...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback