snöjogg med selfiestick

Oj vad snön hade smält här hemma. Helt sjukt och oväntat att våren redan skulle vara på plats. Tror säkert att det kommer en period till med snö och kyla men hur som helst. Efter gårdagens blogg så fick jag suget på att springa änu mer. Borde kanske ha vilat idag och sen kört imorgon men skit de samma då jag nu sitter här och kan inte göra nåt åt saken.
 
Dagens pass
Tog bilen till Garphyttan och joggade uppför sanatoriebacken. Plockade fram kameran med ett enkelt handgrepp då den sitter som gjuten bak i min "ryggsäck"
 
Nu var det ju plusgrader och min stiglöpning blev inte så bra som jag hade tänkt...
 
Efter denna stig blickade jag in på en stig som berör mtb-lederna röd 5 och svart 4. Jag sprang in ca 50 men vände då det verkligen ligger för mkt snö i terrängen.
 
Angående mtb....Jag har ju hjälpt lite personer med träning de senaste åren men vad som skiljer 2015 mot tidigare år är att jag redan är bokad på två mtb-läger, blir förmodligen bokad på ett till samt att jag fått frågan om personlig teknikträning för en mindre grupp. Kul. Detta tvingar mig dock att köpa nya mtb-skor (lyxproblem) samt att jag funderar ännu mer på om denna utveckling fortsätter kan jag väl inte harva vidare på en 26" hoj?? :-)
 
Dagens träning
Blev iaf 11,5 km på dryga timmen. Höll igen idag då jag visste att snöpulsen ändå ökade träningsbelastningen. Passerade även över storstenshöjden och kollade in alla som åkte slalom.
 
Imorgon är de söndag och tack vare alla mildgrader så kan jag redan början förbereda inför bastun som vi har beställt till tomten. (inte jultomten utan arean kring huset)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback