Årets sista Seger?

Varning för ovanligt mycket bilder för att vara min blogg...
Kände ju av en svidande hals i början av veckan men strepsil och lite single malt löse det så smidigt så. Joggade en försiktig runda i tisdags men eldprovet kom dagen efter. Alltså i onsdags när jag slutat jobbet så tog jag mina underbart sköna Salomonskor (xseries) och joggade in till familjen, svärfar och saras syster o pojkvän.
Mitt mål med passet var 5:10 fart för det var ju trots allt asfalt i nästan 2 mil.
Jag blir ibland negativt stressad av dagens smarta träningsklockor som likt en testcykel visar sanningen om hur bra/kass du är. Under detta pass så var det tvärtom. Jag fick sån positiv feedback från klockan för hur mycket jag än höll igen så var det benen var fulla med spring. Varje kilometer så pep klockan till och visade snittfarten. Och efter varje pip så tänkte jag "borde sänka lite, borde hålla igen" men lik förbannat så trippade jag på och det kändes så lätt hela resan.
Min snittfart slutade på 4:49/km.
 
Igår var det julafton
En dag som känns så lång. Man gör ju liksom ingenting. Man(jag) äter gott och onyttigt och i år blev det absolut ingen träning av flera orsaker.
Fick lite presenter men det var två som gjorde mig extra glad.
Den ena stod Sara för. Det var ett kompletterande verktyg till mitt 18 vols system av Ryobi.
Det andra stod svärfar för. Ett stort, tungt kluckande paket som innehöll XX antal öl, enbart Ale-varianter så nu blev samlingen i vår sval stor igen. Var tvungen att inför denna blogg ta ett kort från Fritz-källarn
Om det är gubb-varning på den första presenten så är det väl alkoholist-varning på den andra men jag är inte orlog för nåt av dom.
Mer julbilder??
 Lugn... Så där fint har vi inte det. Bilden är tagen hos svärmor
 Med hjälp av min selfie-stick blir korten så här bra. Motiven blir dock inte bättre
 
Idag blev det ett pass i Kilsbergen. 
Gasade uppför. Höll mig mellan Garphyttan och Storstenshöjden. Testade Rallybacken 2 ggr och lite så där. Ett bra pass på ca 60 minuter. Fick ju ett par Seger-strumpor i julklapp och på dagens pass blev det premiärpasset i dom. Alltså Seger är nog mitt favvo-märke på strumpor. Har några par med silvertrådar som jag brukar på tävling men de nya var den tunnare varianten.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback