illamående

Söndagens lilla strapats tog inte så hårt på kroppen. Visst har det kännts i låren senaste två dagarna men oförskämt bra för att trippat 41 km i terrängen. Tänkte ju att två dagars vila, backintervaller med efterföljande två dagars vila kunde ge mig en topp tills lördag kväll. Får väl se om det funkar.
 
Dagens träning
mötte upp grannen Jacob som tränar ca 8 h löpning/veckan. Han siktar mot DM 10000 meter som snart går av stapeln och hans sämsta tid på den sträckan genom åren är 35:30. Ja då förstår ni läget. Jag blir anfådd när han joggar i sitt lugna tempo :-)
Vi tänkte dock upprepa förra veckans pass med 8 stycken stenhårda backintervaller i stationsbacken här i Latorp. Jag har hittat en sträcka som för mig tar 1 min 7 sek som snabbast och idag gick min långsammaste på 1:13. Ett spann på 6 sekunder alltså, Jacob kör lite längre och kör ca 1:13-1:15-intervaller.
Jag kände efter intv nr 3 att benen var lite stumma. En kombination av dålig mattajming idag samt söndagens pass och kanske kanske att jag stått under solen och krattat hela arbetsdagen.
Kände i intv nr 6 att jag mådde lite illa.
Intervall nr 7 var en plåga. Då blev sämsta tiden.
Kräma ur det sista i intv nr 8.
Mådde dåligt. Joggade långsamt de ca 400 m hemåt. 
Gick in i vardagsrummet och låg i fosterställning en kvart.
 
Har jag visat er denna rewie? Ginger rescenserar den sko jag hade på mig idag och skall tävla i på lördag
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback