hemmagym och korta intv

Igår var det smygstart på jobbet. En lagom fysiskt tung arbetsdag och kvällen bestod av att vi hämtade hem två nya katter. Sigge och Max. Två ganska lika katter till utseendet men de har verkligen olika sätt att vara. Vår befintliga katt Leia är väl inte jätteglad över att det traskar in två kastrerade herrar i hennes territorium men i skrivande stund (ett dygn senare) kan alla 3 ligga i samma rum utan att de fräser iaf. Tar nog några dagar till innan de är bästa vänner :-)
 
Jag klämde in lite hemmastyrka igår. Lite flyes med hantlar, armhävningar och lite varianter på situps. Lite enbensbenböj på balansplatta och sving med kettelbell. Egentligen inga övningar som tog livet av mig. Bara lite lagom så där.
Men idag har träningsvärken kommit smygande i rumpan. Börjar bli så där härligt stel när man skall knyta skor eller sätta på sig strumporna :-)
Dock ville jag få lite revanch på en granne, tillika grym klubbkamrat, på ett pass vi körde ihop i slutet av maj. Alla som cyklat sträckan Örebro-Garphyttan på banvallen vet hur stationsbacken i Latorp ser ut. Två branter med ett flackare parti på mitten. Springer man från botten till toppen tar det mig ca 1:25-1:35. Nu har jag hittat en punkt en bit fram så jag avverkar den på dryga minuten.
Förhoppningen var 10x1 min men det blev "endast" 8 st. Eller knappa 8 skall jag väl säga. 7 st gick verkligen skitbra idag. Bra tryck, tyckte jag hade bra driv i steget förutom sista 20 sek av flera intervaller då syran gjorde att det var svårt att hålla bra steg.
Inför den sista intervallen tänkte jag att "nu jäklar är det All-in!!" 
Det gjorde jag.
Men det höll ju inte särskilt långt. KLarade väl halva backen innan det tog tvärstopp och jag fick lufsa/trippa resten upp.
 
Hade förberett belndern hemma på diskbänken så det gick fort att blanda iordning, mjölk, banan, frysta nyplockade hallon & blåbär + lite recorevy-pulver.
Behövde verkligen den shaken!
 
Är rätt knäckt nu. 
Bra pass!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback