ultra-trail i helgen

Har lu lagt fram alla grejerna och blir snart hämtad. Sover hos familjen Rönnbacka-nybäck över natten för starten på det efterlängtade äventyret startar utanför Nora imorgon bitti kl 07:00.
Jag skall ihop med 3 andra springa 70+63 km längs bergslagsleden denna helg. Är nyfiken på vad benen kommer att säga efter 4-5 mil. När jag igår räknade ihop etapp-distanserna som vi skall springa så upptäckte jag att morgondagen "bara" ger 54 km. Ja visst är det sjukt för jag tänkte så. "bara" 54 km. Har inte bara blivit biten av det här med ultralöpning utan på ganska kort tid har jag gått från att tycka allt över 46 km är sjukt långt till att nu för tiden bara tänka så på allt som är över 100 km.
Nu får ni inte tro att jag ÄR en ultralöpare då jag faktiskt aldrig sprungit längre än de 46 km som jag gjorde på Bergslagsleden ultra i september.
Jag är dock säker på att jag fixar morgondagen ganska lätt då jag vilat hela veckan i stort sett och sen kommer det inte bli tävlingsfart direkt. Nä vi håller ihop och njuter förhoppningsvis av dagen.
Det jag är mer orolig för är att gå upp ur sängen på söndag morgon och kunna få igång benen för att springa igen.
I min nya väst ligger 1,5 liter vatten, 3 snickers, en påse med kokt pasta + ett ägg, en påse med nötter, tunnt skalplagg, dunjacka och lite toapapper. Ändå känns den lätt och smidig. Åtminstonde här hemma.
På huvudet kommer en silva trail att sitta för det blir en timme mörkerlöpning imorgon bitti men förhoppningsvis inget springande i mörker på em.
Nu när det har snöat lite börjat vackla lite mellan sense-skorna eller icebug-skorna med dubb. Blir de förstnämnda imorgon iaf.
 
Jag kommer garanterat att tänka mycket på denna man under helgen.
 
Om ni inte finner en uppdatering här senast måndag kväll så har jag avlidit under helgen.
:-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback