shopp o lek

shit vad dålig jag är att tanka över egna bilder här på bloggen. Beror på att det sällan är lätt att få över dom från mobilen till datorn. Får pröva flera ggr innan det funkar så oftast orkar jag inte.
 
Igår blev det en vilodag. Mår sällan bra mentalt av dom men va fan
Idag skjutsade jag in Sara till sitt jobb för hon kör jobb både lör & sön. Jag o Nora har under dagen gjort Marieberg och lekt hemma hos en dagiskompis.
Innan det så körde jag dock 6 ronder på säcken under tiden Nora satt som fastklistrad till tecknat på tv.
Alltid lite träning då svetten kom fram och stänkte ner i klinkerplattorna till slut.
 
Tidigare här i veckan så väcktes ett sjukt begär att få gå på konsert igen. Började spela live-skivor i bilen till jobbet vilket bara förstärkte känslan. Kollade upp vilka band som Metallsvenskan.com har släppt så här långt och bland annat Raised fist ska ju spela...
 
Verkar vara mycket i maj-månad som jag vill göra... Får väl se
 
Imorgon skall jag och Nora åka till Pålsboda (gamla hemtrakter) och under tiden Nora leker med en kompis så skall jag jogga Tarstaborgsrundan. Ca 9 km. Blir 2 passet på 22 dagar när det gäller löpningen. Måste få igång det mer efter det här. Om det nu går bra vill säga. Är sjukt motiverad till att kunna springa långt nästa år. Gärna fort oxå.
Jag blev tipsad denna film via Emelie Forsberg för några timmar sen. Den ökade motivationen ganska rejält.

JUST KEEP RUNNING from smart as productions on Vimeo.

 

Nähe..Packa en väska inför imorgon. Hmmm Sense ultra-skorna, tights, superunderställströja + skalplagg. Klart. Och den snyggaste buffen som finns så klart.

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback