nej jag är inte död

Ja shit här händer det inte mycket alltså. I mitt liv och i mitt huvud gör det förstås det.
 
Förra helgen var ju den där jäkla överansträngningen i knät så jag har nu vilat i ca 1,5 vecka från löpningen vilket är ganska tufft för jag mådde ju bättre i knät efter bara några dagar. Som substitut har jag besökt friskis, slagit på säcken och åkt rullskidor två ggr. Räcker det för Ola ?? Nejj. Rastlös! Vi målade dessutom tak och väggar i vårt stora vardagsrum i helgen, grundfärg + två strykningar. Mycket jobb, lite blogg.
 
Just idag är det tisdag och jag har en semesterdag för att idag byter de värmesystem i kåken. Ja eller rättare sagt VVB och bergvärmepump åker ut och in kommer två nya enheter.
Kl 10:30 idag såg det ut så här.
 
Och ca 1,5 h senare såg det ut så här
 
Nu verkar de få en sen kväll med installationen men det kvittar för oss för snart har vi varmvatten igen. Tjohoo!
 
Träningen då
Jo som sagt dammade jag av rullskidorna i dubbelbemärkelse då jag i lördags kväll gav mig ut i mörker och i regn. (Rastlös??) Kom ca 500 meter innan det kunde ha blivit slutåkt för jag höll på och krocka med en bil i en korsning. Blev ändå ca 9 km och gav förutom lätt träningsvärk även 3 blåsor i händerna.
Igår måndag stack jag ut igen på rullskidorna och körde ca 14 km med högre snittfart för nu kom jag in i åkningen på ett annat sätt. Har dock svårt att pressa upp pulsen riktigt men det kommer väl.  
Saknar löpningen.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback