joggat mera!!

Sitter uppe på övertid. La Nora, somnade och blev inte väckt förrens klockan var nästan 10 och jag hade ju saker att göra innan läggdags. Kul, men skall ju inte gå upp förrens kl 05:00 så det är väl lugnt.
 
Jag har saknat arbetet på TT märker jag för när vi var tvugna att VABBA denna vecka så ville jag verkligen jobba. Gör inga megaroliga uppgifter direkt men de är nya för mig och jag jobbar ihop med en kollega som jag aldrig jobbat med tidigare så nytt nytt. Imorgon skall jag visst sitta i Lundbergarn igen och det var inte igår man gjorde det. Blir dock bara halvdag för vi har möte på banken efter lunch men då Nora är sjuk får jag ta henne på stan och Sara sköta disskutionen med lån och räntor mm. Får väl hålla mig i närheten om jag måste skriva på nåt.
 
Testade ju att jogga i söndags. Gjorde om det igår med pannlampa och Nora i joggingvagnen. Höll den otroliga farten av 7 min/km i dryga 6 km vilket gav ca 66% maxpuls under rundan. Känslan denna gång var dock riktigt skön och jag kunde väl ha joggat hela kvällen kändes det som. Det var aldrig jobbigt eller ansträngande för benen och inte heller kändes det någon svaghet (smärta) i knäna.
Siktar på en ny joggingtur imorgon igen.
 
Idag har kvällen bara sprungit undan som sagt och jag lider med Nora som verkligen är sjuk.
 
Har spanat in en film två ggr. Den visar banan på ett XCO-lopp i Lillehammer hösten 2012. Kanske kanske blir det samma, eller en liknande, bana på VM till höste. Direkt när jag såg videon kände jag ett litet "faaan" inombords för jag hade presterat bra på en sån där bana. Inte överjävulskt med höjdmeter utan mkt tuff terräng som kräver en del teknik av åkaren.
Ska dock bli kul att följa åkarna från hemmaklubben för det är just sån där terräng vi har här runt Örebro.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback