Joggat mer, plogat massor

Igår satt jag halva arbetsdagen i Lundbergarn. Tror jag blivit ringrostig för jag skrapade sidan och hytten på den mot ett hus.
Inatt blev jag uppringd av chefen kl 01:55 och 35 min senare startade jag återigen Lundbergarn för att ploga snö. Överlag gick väl arbetspasset på 11,5h bra men jag kan sammanfatt det så här: Förstörde en panel på ett hus, körde sönder ena saftblandaren på taket samt att jag plogade av en kabel som försörjde ett hus med 8 lägenheter med ström.
Frågan är väl hur jäkla dumma EONs gubbar är som lägger den omarkerad över en asfaltsgång?? Inga skyltar, inga koner, ingenting.
Men överlag gick det ganska lätt att jobba. Men det finns ju skickligare chaufförer än mig
 
Kanske är det tur att man inte plogar snö med en ännu större maskin för konskekvensen av en "felkörning" skulle ju kunna bli värre då
 
När jag kom hem så fick jag sova en stund då Nora och Sara hittade på annat.Sen ville Sara ha egen tid och åkte iväg till Marieberg. Då Nora blivit sämre igen så spenderas det mycket tid framför tv:n vilket iofs var skönt för mig just idag men oftast blir jag rastlös när Nora "bara" kollar på skärm.
 
När Sara kom hem så bytte jag snabbt om för att även idag ta mig en joggingtur. Blev den snabbaste vägen ut mot "naturen". 
Blev dryga 7 km idag med en snittfart på 5:44/km och ändå var pulsen lägre än sist så det känns ju bra. Snittade 140 i puls (74% av max)
 
Jag har en fråga till er som har lite erfarenhet inom löpning:
Är det bra eller dåligt att springa i flera olika sorters skor?
Jag använder just nu två sorters dubbade skor. Salomon och icebug. 
Jag använder två sorters odubbade, salomon och nike.
Det är verkligen olika känslor i skorna och jag har inte kollat upp mina fötter hos någon specialist och vet inte vilka sorters skor som är optimala för mig.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback