börjar bli rastlös

Igår var Nora för sjuk för att vara på dagis så hon och jag hittade på lite äventyr. Åkte lite ärenden och hamnade till slut på Marieberg. När vi kom hem så var jag sjukt trött och däckade på sängen. Jag är alltså inte helt hundra än kan man säga.
Det kryper dock i kroppen ibalnd vilket jag tar som ett normalt tecken. Det brukar kunna bli så när jag är ifrån träningen en längre tid. Fick dock frågan av en barndomspolare igår om jag har ADHD. Roligt att det tog honom 35 år innan frågan kom. 
Förtsökte göra armhävningar häromdagen. Armarna orkar och är pigga men det som är påfrestande är att magen har problem att hålla kroppen rak.
En annan sak är att det stramar i antingen såret/ärret eller i muskelvävanden under för när jag sträcker bak mitt vänstra ben i ett normalt steg tar det emot lite så jag omedvetet haltar när jag går. Måste nog tänja lite så jag kan komma igång och jogga när det är grönt ljus för det.
 
Alldeles nyss släpptes Sufferfests nya video Crysalis. För dig som är trialthlet. Den är egentligen utformad för dig som har trainer/spinningcykel brevid ett löpband. (undra hur många som har det?) men dom har naturligtvis garderat sig så att du skall kunna sitta på trainern och springa ute, antingen med en smartphone eller annan media i handen där du har filmen rullandes. Då jag inte skulle ha valt just det alternativet så finns instruktioner här för dig som skulle köra trainern framr tv:n och springa ute utan media-produkt i handen.
 

The Sufferfest - Trailer - Chrysalis (Triathlon) from The Sufferfest on Vimeo.

Jag saknar Sufferfest-filmerna men gläds med dom i min närhet som upptäckt dessa intensiva men effektiva filmer.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback