Äntligen klartecken

Igår hade jag återbesök på USÖ. Fan de senaste 2 besöken plus medicin har kostat mig över 750 kr. Där fick man betala tillbaka för den underbara sjukvården :-)
Hur som helst så såg allting bra ut förutom den llla fläck av ena ärret som inte vill läka men blodtrycket såg bra ut och jag fick verkligen klartecken att köra på.
Bästa sättet att fira det var väl att bränna ur sig ett 4x4pass med löparskorna  idag :-)
Fy fasiken vilka fina pulskurvor. Nu syns inga linjer på den där men man kan kanske ana att jag inte hade kraft att mosa på lika hårt i den sista intervallen. Höll bra fart tycker jag. Bättre än vad jag hade tänkt men så blev ju pulsen därefter :-) Snitt-farten i intv blev: 4:02, 4:03, 4:17 och 4:27. Pulsen snittade på ca 91-92% i varje intervall.
Jag upplevde två saker som var lite speciella. Det ena var att mitt vänstra ben (opererade) kändes hur jäkla bra som helst. Det högra kändes betydligt sämre och framförallt då i vaden. Drar inte för stora växlar på det men hoppas det var tillfälligt.
Den andra saken var att när pulsen var uppe på 95-96% av maxpuls och man flåsar så mycket man kan så kändes det verkligen ovant. Nästan som om jag hade varit slemmigt förkyld eller svullen i halsen eller nåt. Svårt att beskriva det men flåsandet kändes iaf inte som jag minns att det gjorde. Kanske ovana eller så var det verkligen så pass ansträngande att det var svårt att andas (låter orimligt)
 
Nu skall jag iväg mot kontoret sen direkt till mitt andra hem klubbstugan för veckans första möte där.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback