skidpremiär och ny leksak

Ja då knät bör vila från löpning men jag har som vanligt energi som måste ut så har jag löst ett säsongskort på konstsnöspåret i Ånnaboda. De har i dagsläget 700m öppet så i lördags blev det väl 8 varv som en smygstart och igår söndag blev det 11 varv.
Premiären blev lite konstig. Fick för en gångs skull sova ut men när jag väl vaknade så kände jag mig stressad och slängde i mig frukost innan vi strax därefter åkte till Ånnaboda. Tyckte jag körde lugnt varv efter varv men efter 8 varv kom ett tydligt illamående. Ganska troligt av en ökad syra i musklerna som inte var helt vana med skidåkning. Dessutom var jag kall så efter  energi och upptining så var jag människa igen.
Söndagens pass skedde i sällskap med jobbarkompismats och jag höll mer medvetet igen på farten för att undvika upprepa samma misstag som dagen innan.
Jag lyckades men Mats kände efter 11 varv en liknande känsla av illamående. Märkligt de där.
 
Nåja. Premiären är gjord och mer skidor lär det bli.
 
Efter mitt skidpass så åkte jag o familjen och brände pengar. Kul att få shoppa faktiskt och vi investerade lite i huset kan man säga. Ny kyl o frys som skall levereras imorgon. Jag köpte mig dessutom en leksak. Inte den Ricoh som jag hintat om tidigare utan det blev nog en ännu bättre kamera.
Denna kamera kanske inte ligger lika bra i handen som den första kameran jag tänkte mig men shit den har imponerande teknik innanför skalet.
Idag gjorde jag och Nora Gustavsvik och kameran fick göra sin jungfru-resa.
 
Det som kanske imponerar ännu mer är den mikroskop-funktion den har. Ska bli ruskigt kul att fota saker med det. Här är saras blus t.ex
 
Ser fram emot att fånga insekter i sommar. Inte i blusen förstås...
 
Nu laddar jag inför kvällen JVM i hockey.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback