Pissat kontrastmedel

Oj vilken fin bil vi köpte för ca 2 veckor sedan men det negativa verkar bara växa o växa med den. Särskilt om du frågar min sambo. Lite skönt att vi köpte den på en firma och inte av en privatperson. 
Får se vart denna saga slutar.
 
Imorse hade jag tid för datortomografi med kontrastmedel. En annorlunda erfarenhet kan man säga att få det inskjutet i armen. På några sekunder spred det sig i kroppen. Jag trodde verkligen inte att det var ett så snabbt system. Efter denna "undersökning" skulle jag dricka 2-3 liter under dagen för att hjälpa njurarna få bort/ut medlet och jag måste erkänna att jag knappt druckit 2 liter från kl 9 imorse tills nu kl 21 men jäklar vad jag har pinkat alltså! Har slutat räkna hur många ggr.
Fick inga svar eller restriktioner och för att tala klarspråk vet jag inte mer nu än igår om mitt artärstopp.
 
Har jobbat på under egen stress i bergen med att sätta upp stolpar och skyltar på de kommande lederna men det går ju så långsamt att göra det själv. Skulle behöva hjälp tror jag.
 
Nu på kvällen gjorde jag några ärenden och passade på att slänga in ett träningspass på Monarkcykeln i klubbstugan. I våras minns jag att jag körde 2x20 min på 260 watt. Nu blev det 3 x 10 min på 237 watt. Vaddå sa du? Tappat ? Joråsåatt...
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback