Black Sabbath & nytt kosttillskott

I fredags jobbade man halvdag där det var ett intressant möte på förmiddagen. Det handlade om fortsättningen och framtiden om länets mtb-leder. Det märktes hur flertalet på mötet började tröttna efter 2 h men jag tror jag kunde ha suttit och diskuterat detaljer hur länge som helst. Man vill ju att det ska bli populärt och bra det här.
 
Utflykt till huvudstaden
Ja vilken kort men intensiv utflykt familjen gjorde på fre em. Vi åkte till min lillasyster i Stockholm, lagade mat och lämnade Nora. Sen åkte dom världsvana (ja o &Sara) till FRIENDS-arena. Väl där väntade The prince of darkness och hans Black sabbath
 
Jag är inget jättestort fan av vare sig Ozzy eller deras musik men samtidigt är det sån grundsten i hårdrockens historia så man var ju nästan tvungen att se dom. Detta var förresten en 5års present från Sara till mig. Tackartackar. De öppnade stort med låten Warpig men sen följde en serie med, för mig, mindre kända låtar. Kanske var det därför jag blev mindre peppad och tröttheten växte eller så var det ett tydligt tecken på när en småbarnsförälder går ut o tar en öl :-)
 
Ska jag vara ärlig gick vi innan de spelat klart sista låten. Jag skall klargöra att jag inte är missnöjd men det var inte den bästa konsert jag sett. 
 
Morgon efter, alltså igår.
Syrran som senaste 1,5 året kört hårt med triathlon skulle ut på ett distanspass löpning. Henns distansfart och nuvarande joggfart stämmer överens så jag hängde med och vi körde ca 15 km med ett snitt strax under 6min/km. Vi körde bort till hammarbybacken och hejjade på dom som körde en sjuk variant av marathon där. De skulle upp för backen 23 ggr och jag var ju tvungen att testa backen själv och den är inte lång men riktigt brant. Stackars framsida lår på deltagarna.
 
Jag läser en hel del bloggar hela tiden. En av dom som jag gillar hur den skrivs är Cristian Bertilsson
Han är en glad och öppen person som uppenbarligen har ett hyffsat klipp i benen för från säsongen 2014 kör han som proffs utomlands.
För en tid sedan hade man chansen att få prova samma kosttillskott som ni ser att han håller i handen på bilden, Immiflex. Ja om man läser hans blogg vill säga för det var där chansen dök upp.
Det är stärkande för immunförsvaret och som alla tränande människor så vill man ju vara frisk så man kan hålla kontinuiteten i träningen.
Jag äter nu immiflex och räknar väl med att hålla mig frisk :-)
Svårt att bedömma om det är kosttillskottet som gör att jag håller mig frisk eller om det är slumpen. Värt att prova iaf och känns det grymt bra denna kommande månad så fortsätter jag nog äta det.
Vill ni veta mer så klicka er vidare här: http://www.caredirect.se/halsokost/forkylningar-influensa/immiflex-immitec
 
Idag är en dag helt utan planer. Familjen vill ut o jogga med joggingvagnen och ikväll vill jag till gymet. INga stora planer som ni hör. Solen skiner så vi skall väl ta oss ut iaf.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback