4or i stakmaskin. hate it/love it

Idag åkte jag upp till bergen tidigt. För att rensa lite ris från en stig som jag tänker använda till mtb-led. Det har helt plötsligt börjat köra skogsmaskiner på stigar som hela sommaren varit kanonfina. Nu är de helt sjukt uppkörda och jag vet att naturen kan göra underverk och återhämta sig mycket under vintern men....
Närmast i bild ser ni hur denna skogsväg ska se ut. Ni fattar sen vart skogsmaskinerna har kört och denna stig såg ännu värre ut längre in. Jäkligt synd men nu har jag varken orken eller tiden att ändra mtb-lederna.
 
Jag inspekterade även en bro som blir riktigt cool. Tills nästa höst bör det dock hamna hönsnät på den så inga cyklister hamnar i bäcken :-)
 
Jag åkte runt på lite olika ställen och satte upp färgmarkeringar som jag hade missat. Tur och tacksamt att jag har så snälla referensåkare som hjälper mig att kolla läget.
 
Igår hämtade jag Nora lite tidigt från dagis och sen gick vi och fikade på stan. Höll på att gå in i en trio på fiket. Det var Emilia Fahlin, Mattias Wengelin med sambon Annie Söderberg. Kändistätt fik om man gillar cyklister :-)
 
Idag hämtade jag oxå Nora och liksom igår hamnade vi på ett fik innan vi gick hem :-)
 
Jag får lite abstinens ibland efter hårda pass. Får ju inte cykla. Springa hårt funkar inte. Roddmaskin funkar inte men stakmaskinen funkar alldeles utmärkt. Tog mig till gymet strax innan kl 20 ikväll och körde 4 st 4or på dryga 200watt. Åtminstonde i de 3 första men i den 4e låg jag lägre de sista 2 min. Märks att jag inte kör denna övning så ofta. Blev helt slut och satte mig på trappen vid konditionsdelen ett tag. En svag känsla av illamående smög sig på men försvann efter ca 10 min. Känns ändå härligt så här efteråt.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback