Bolibompa-sex och barnspya

Ja nu kan man ju undra om statestiken skjuter i höjden pga alla er snuskhummrar. Jag förklarar mig längre ner.
 
Igår rullade jag lite mtb och blev något deprimerad och besviken på hur långt bort våren verkar. Några andra känslor var slöhet och bristen på motivation. De två sista är tydliga tecken på mig när jag är sliten. Slöheten var överlag och kanske var jag dessutom redan smittad av Nora o Sara för dom var ju ordentligt sjuka. Det kändes som om jag inte hade nåt tryck i benen men när jag passerade sörby slalombacke och provade det överraskande bra fästet så visst fanns det tryck i påkarna men känslan var tvärtom.
Jag kollade markerna runt oset, hångelplatsen, markaspåret och som sagt sörby slalombacke men det var inte många platser som det var barmark på. Dock kunde korta partier vara riktigt fina då stigar som folk hade gått på var hårda och fina trots sitt snöiga underlag. Förstår verkligen dom som bloggar om hur kul det är att blåsa skoterspår nu.
Mitt omotiverade huvud fick idèn att trampa till Norra cykel för där brukar väl alltid kaffebryggaren vara på. Inte ens där fick man någon belöning utan fick sitta på golvet tillsammans med hunden och blev utan kaffe oxå ;-)
 
Inatt hade jag nog lite feber. Skriver nog för jag märkte att täcke o kudde var lite blöta. Känner mig dessutom lite hängig idag så det har varit en passande dag att vila på. Ett nödvändigt ont. Jävla vilodagar!! Dom bara förstör :-)
 
Tänk vad skaker o ting skiftar snabbt som småbarnsförälder. Ena stunden sover Nora i soffan och mamma & pappa (alltså inte min mamma o pappa) myser i sängen. Ca 35 min senare får Sara en Nora-spya i ansiktet och man får panik-bada ett sjukt barn. Blir alltid jag som badar med Nora när hon har kräkts. Undra varför men jag gillar det för då hör man hur Saris får torka upp, byta sängkläder (ja efter kräkandet inge annat) medans jag och Noris badar o har kul.
 
Tänk er dom gångerna ni har varit utomlands och kört i bergen och sen får ni vara med om detta som följande klipp visar. Fan vad häftigt det vore

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback