Racerapport:Mjölby. Krash & Flopp

Ja nu är man hemma efter ännu en tävling. Denna gång ligger cykeln isäskruvad i cykelförrådet och jag har en svidande läpp.
 
MjölbyBiken
Fasen vilken kompakt och rolig bana dom har alltså. Mitt vänstra ben kändes väl okej (inte samma som bra) och jag var faktiskt lite nervös innan start oxå.
Tog inte många hundra meter efter startskotten innan jag kände tydligt i benet att jag inte kan köra hårt. Fick hålla knapp styrfart uppför banans värsta backe. Fick nästan köra ett helt varv innan olyckan var ett faktum. Vid det tekniska partiet Utmaningen som jag hade provkört 2 ggr under uppvärmningen så tog jag fart för att komma upp på en brant klippa. Precis i den värsta lutningen rasslar det till och vevarmarna tar tvärstopp. 
Här hinner jag knappt reagera på vad som hände men cykeln och jag välter bakåt och i samma ögonblick slår nånting i min läpp. På nåt konstigt sätt kommer jag ur spd-pedalerna och så landningen blir inte så farlig men mest smärta har jag på läppen. Fick en liten rispa på utsidan och ett litet jack på insidan av läppen. Jag misstänker att det var styrstammen som träffade mig där.
När jag reser upp hojen och slänger ett öga bakåt ser jag direkt vad som är fel. Bakväxeln var på ovansidan av kassetten. Det ska den inte vara.
 
Var bara att gå mot tävlingsområdet.
På nåt konstigt sätt känns det ganska bra att vara ute på tävlingarna igen trots att det går piss att prestera och att 4 av 6 almbyiter bröt sina lopp så gillar jag jargongen och folket på cykeltävlingarna. Är sugen på mer race men helst av allt skulle jag vilja få en lösning på detta som ställer till det i benet. Vill kunna få igång en träningsrutin igen.
Kul att se att några av klubbens medlemmar kan prestera bra iaf
 
Imorgon är det jag som hoppas på paket från DHL så jag kan få ihop cykeln.
 
Tjing

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback