Inför Mjölby

Igår var det bowling med jobbet. Tur man inte är en tävlingsmänniska och gör sånna här saker för det sociala och trevliga :-)
Tog hem bästa serie på löjligt låga 154 poäng. Men det viktiga är att jag vann :-)
Kvällen blev blöt o tung men rolig. Den där pokalen försvann visst oxå.
 
Idag har vi varit på utflykt med Nora till Nora. Vi åt lunch, Noraglass och hälsade på bekanta i Pershyttan. Kände på eftermiddagen att jag skulle få det stressigt att hänga med ett grabbgäng på relaxen, kolla igenom cykeln inför imorgon samt packa en väska. Dessutom skulle det bli en natt till med begränsad sömn och det vore inte optimalt för hälsan. Det är ju tävling imorgon.
Mjölby!
Ja här kan du läsa min racerapport från 2010 från Mjölby. Det var en tävling som jag minns klockrent än idag. Önskar att ALLA fick uppleva ett sånt tight och spännande race som jag hade då.
Jag kan absolut inte leverera nåt sånt race imorgon pga både form och mitt defekta ben men jag har så fina minnen samt att jag saknar tävlandet så imorgon är det jag som startar i H30. Har ett defekt vänsterben samt att jag väger ca 4 kg mer än 2010 men jag är ju så förälskad i den här sporten så jag kan inte hålla mig borta från den.
 
Angående mitt vänstra ben. I fredags gjorde jag ju en lite annorlunda blodtrycksmätning på USÖ. Efter besöket skulle en läkare kolla på testresultaten och nånting såg dom nog för jag blev uppringd på eftermiddagen och de ville träffa mig igen.
Får se vart detta slutar.
 
I eftermiddags när jag var ute och rullade på tävlingshojen såg jag att någon gjort ett seriöst practical joke här i närheten längs ett promenadstråk
seriöst jobbat!
 
Nähe, lite mer surf sedan blir det sängen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback