Förnedrad av en fjortis

Idag blev det ännu en tidig morgon på The office innan det var dags att ge sig ut och leta stig. Inte personen utan den smala passagen i skogen.
Jag hade bestämt träff med en av klubbens bästa ungdomar för att stressa honom på ett träningspass samtidigt som jag slapp att bara "tråkighetspendla" till bergen. Vi körde heat som skulle efterlika XCE med en tuff start på 15-20 sekunder, sen halvhårt i ca 1,5 minut innan det var dags för en spurt. För att göra en lång historia kort så fick jag spurt-stryk i de tre första heaten men sen kan åldern och erfarenheten tagit ut sin rätt men det slutade ändå 3-2 till ynglingen.
Nu ikväll är mina ben är varma och möra och kommer må bra av att gå på medeltidsmarknad imorgon sen äta tårta på ett 18-års kalas. Med andra ord: VILA!
 
Vet inte hur jag lyckades se detta  klipp egentligen men jag satt med öpen mun och var helt häpen och jag är fortfarande imponerad över hur denna person har kropsskontroll som heter duga.
 
Nu ikväll gjorde vi en spontan picknick till parken under svampen. Nora fick springa av sig (nåt hon älskar att göra nu; springa) och så han vi koppla av på en filt i gröngräset oxå. Nu har mina tjejer badat och snart är det Sara och jag som skall njuta av lite vin = fredagsmys!?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback