Kass artär, topp ven

Igår var en bra dag på många sätt. En strålande morgon med varmt väder redan kl 8 på morgonen och jag skulle dessutom ut och reka lite nya stigar. Cykla i jobbet är KING alltså. Som sällskap hade jag en av sveriges bästa racingförare och för att vara i topp i en motorsport är han förbaskat duktig på mountainbike. Pratar om Rickard Göransson förstås.
Vi trampade iväg från Karlslund och körde den tråkiga banvallen mot bergen. Jag hade ju ett problem att lösa med ett ledförslag och vi letade lite nytt samtidigt som jag fick visa honom en rolig utförskörning.
Uppför kunde jag inte riktigt matcha honom men ändå så svarade benet (det vänstra förstås) ganska bra. Vissa dagar är sämre, vissa bättre. 
Hittade en bild på happymtb från Mörksuggan :-)
Foto: Hanna Williamsson
 
Har ännu inte fått något besked om det blir operation eller inte av min trasiga/proppade artär men imorse så kollade dom på mina vener i benen med ultraljud iaf. Fick beröm över hur fina vener jag hade. Inte ofta man får den komplimangen :-) Misstänker att kärlkirurgen väntar in det svaret innan han bestämmer sig. Ibland är jag ko-lugn om detta ibland så skenar tankarna iväg.Oavsett så kan jag ju inte ha det som jag har det nu.
 
Igår anmälde jag mig till en tävling iaf. Blir ännu ett försök på CK ceres challange. En tävling som jag inte uppskattade för två år sedan men nu går jag inte in med samma höga målsättning. Tror att jag blir ankaret i laget i år.
Vid ca 1:45 in i filmen kommer vårt lag från 2010. Backen är riktigt skitbrant men sånt ser man ju aldrig på film.
 
Idag har jag kört både röjsåg och motorsåg i bergen och röjt fram en del stigavsnitt som jag önskar använda. Samma visa imorgon. Sen väntar två veckor semester  :-)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback