husvisning de luxe

Idag har jag kört motorsåg. Det är altid kul. Nåt som var mindre kul var att gå i detta underbara väder i huggarstövlar och huggarbyxor bärandes på motorsågen till det ställe som jag skulle såga på.
Varmt!!!
 
Sen blev det en del planerande för att få ihop en slinga i Kilsbergen. Har ett ledförslag som är riktigt fin men det är en enda markägare som säger nej och det liksom en flaskhals där. Jag kommer inte runt det på nåt bra sätt så imorgon skall jag upp och reka lite grann.
Tors & fredag blir det röjning igen.
 
Ikväll var vi på husvisning på ett hus som hade många fel men ändå kändes det så jäkla rätt. Bilderna får tala sitt språk.
Furunäs 307
Altan
Allrum övp
 
Sen var det ju den coola källaren som jag bara var tvungen att spana in. Här tror jag whiskeyn skulle smaka ännu bättre. Och hur coolt vore det inte att gömma godis här för alla kommande barnkalas mm.
5000 kvadratmeter stor skogstomt, egen brygga, bergvärme, garage och gästhus.
det negativa då? Över vår budget men man fick jäkligt mkt hus för pengarna. Det låg för långt från stan men precis över den gränsen. Det kom för tidigt det här huset. Ca 10 år för tidigt men fasiken jag kärade ner mig i det.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback