Imorgon startar jag Touren. ToS

Vilken lugn arbetsvecka. VAB mån-ons, kontoret på torsdagen och idag jobbade jag 6 h på Trädgårdstjänst. Hämtade Nora strax innan kl 14 och sen hade vi far &dotter-tid på pizzeria Rio :-)
 
Vi har väl inte gjort så mycket vettigt på eftermiddagen och Sara har fått ge vika för ännu en omgång med virus. Jag verkar klarar mig ganska bra och hoppas jag kan fullfölja min träningsplan de följande 9 dagarna.
 
Imorgon startar den tour som www.thesufferfest.com har dragit igång och det är nästan 1000 pers över hela jorden som skall köra den. Pga datumlinjen så har några av dom som anmält sig redan kört den första filmen:
 
Jag har vilodag idag för att vara så fräsch som möjligt för trots att det "bara" blir ca 1 h träning om dagen så är det ganska hårda pass så trainern kommer att få gå varm.
 
Igår var det klädmöte i klubbstugan. Det var ganska mycket folk där och jag hann att klämma in ett kort pass på watthojen oxå. Körde 2 minuters på ca 330-340 watt med låg kadens. Lite som styrkeintervaller alltså. Ingen särskild tanke med det passet men det känns bättre o bättre att sitta på monarken iaf.
Appropå Monark..
Till klubbstugan har det köpts in två nya. En 874 och en 828
 
Blir kul och bra med lite nytt och fräsch som skall monteras ihop imorgon.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback