Stark!

Jaha...Var säker på att jag nu skulle bli sjuk. Kroppen sände ju sånna signaler i lördags morse. Det löste sig bra. Med sömn. Jag somnade i soffan innan melodifestivalen började, dvs innan kl 20, och blev väckt för tandborstning och flytt till sängen nån gång vid 22 och sov sen till kl 07 på söndags morgonen.
Pigg och utan känningar i halsen.
Nora somnar oxå i soffan ibland. Här med sin favoritfilm i knät. Teletubbies.
 
Söndagen försvann med städning och skid-VM. Gillar skidsprint skarpt och kul med två silvermedaljer oxå. Vilken kille Jönsson är alltså. Taktisk och grymt stark.
För att försöka bli lika stark  som han så gick jag iväg till gymet igår kväll.
Gårdagens träning
Började med benböj. Körde lite lättare än normalt. Blev sen shrugs och snedbänk för överkroppen innan vaderna och baksida lår fick bekänna färg. Balansövning för att stärka fotlederna och knäna + mage blev det innan det var dags för ett klädbyte.
Jag bytte om till cykelkläder och ställde in en gammal spinningcykel efter mig och körde lite styrkeintervaller innan jag kände mig nöjd. Tror knappast att pulsen var tillförlitlig för jag svettades som en gris och det var riktigt varmt där jag satt men detta pass var ju knappast pulsbaserat heller.
Nöjd och med trötta ben gick jag hemåt.
 
Tog denna bild på jobbet. Det har varit takdropp över en buske som gav ett ganska fint resultat.
 
Nu väntar en vecka med projektet sen en träningsvecka :-) och sedan upprepas samma schema 2 ggr till. V. 10, 12 och 14 skall jag vara ledig tack vare all snöröjning. Perfekt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback