vilodag = helt slut

Idag har vi gjort så mycket saker ihop Nora o jag. Vi startade med att tvätta bilen på mitt jobb för att sedan ta frukost med de andra hantverkarna. Hittade en JULA-katalog så jag var lika nöjd som Nora.
 
Vi styrde sen kosan mot Kumla och deras nya badhus. Det var roligt för båda två och när vi kom hem så trodde jag att båda behövde lite sömn men det var visst bara jag som somnade på sängen medans Nora röjde omkring här hemma.
Sen gjorde vi stan. Pappa var hungrig lagom när vi passerade O`Learys. Ingen hälsokost direkt men jag tog det här med vilodag på allvar. Burgare & öl var ruskigt gott. Sara skulle ju ut med sitt jobb idag och ha AW men jag tror vi hann före henne när vi var de första gästerna på den trevliga puben.
Vi har våra olika dieter Nora o jag för att lösa våra viktproblem :-)
 
När vi hade ca 200 meter kvar till vårt hem så däckade Nora i vagnen och jag satt nästan en timme i solskenet här på vår innergård medans hon sov. Det var jäkligt skönt.
När hon skulle läggas sig för kvällen strax efter kl 19 nu ikväll somnade nog jag snabbast igen. Vaknade kl 22 :-)
 
Kroppen (mest benen) har varit sega idag. Riktigt tunga men det var väl väntat på en vilodag och förmodligen kommer de att kännas sega som fan på morgondagens intervallpass.
Glömde skriva höjdmeter på gårdagens blogg om backintervallerna. 550 höjdmeter på 80 min känns bra. Sen att ca 40 min var uppvärmning o nedvarvning gör ju inte saken sämre.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback