Vart e cyklisterna

Vilodag igår. Hade inga som helst problem med det. Lugn dag på jobbet med möte, macka och bra folk på mötet. På eftermiddagen så hade jag lite kontakt med vår hyresvärd och vi verkar kunna få en bra lösning med alla saker som Sara o jag har. Blir ett extra förråd som bara vi får tillgång till. Fint för nu har snart Nora ett eget rum.
 
I lördags var jag och Sara på bio. Återigeh blev jag besviken på 3D-effekterna. Tycker man skall vänta några år till eller göra filmer som Avatar, Berättelsen om Pii eller möjligen Tron. Mer specialgjorda filmer för 3D. Vi såg Jack the giant slayer som så många andra filmer skulle vara jättebra (haha) som 2D men de gör den ändå i 3D för tekniken finns.
 
Som vanligt när man är på bio så ser man en massa trailers om kommande filmer som verkar vara skitbra och så även denna gång. Första gången jag såg en trailer om en Zack snyder-film så visste jag att DEN skall jag se. Det var Sucher punch. Sen dess har jag sett 300 och watchmen av samme man och gillar hans sätt att göra film. Nu är han snart på G igen med denna superman-film
 
I två söndagar har Örebrocyklisterna kört sina söndagsträningar. Sist var det ca 70 pers som samlades vid stortorget. Vi har kört två mountainbike-träningar vid vår klubbstuga med dryga 50 deltagare första måndagen och igår var det knappa 70 st. 
Båda dom träningarna är bra bevis på att cykel är ganska stort här i Örebro. Jag tycker då att det borde komma fram fler o fler som vill tävla oxå. Naturligtvis inte i samma proportioner men ändå borde det antalet öka oxå men i dagsläget har vi löst lika många licenser som förra året i Almby IK men jag vet inte antalet licenser i Ö-cyklisterna. Där brukar det dock vara ett annat fenomen. Det är en jättestor samling motionärer men det ska stressas och pressas och trissas på träningarna. Deras snabbaste grupp på söndagsträningarna skulle lätt kunna hävda sig på tävlingar men dyker dom upp där? Nej.
Tycker det vore jättekul om det på lördagens träningstävling i lvg kunde dyka upp 20-25 st för att få lite bredd på tävlingen.
Sen kanske jag skulle slippa komma sist oxå :-)
 
Tis= vilodag 2.
På torsdag skall jag nog ut och cykla med en av sveriges största aktiva idrottsprofil. Inte den största den men han är iaf top-15.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback