utförsbacke?

 
 
Idag var jag laddad mentalt för att få visa en bra dagsform för de andra. Det spelade ingen roll vilka de andra var eller hur många som skulle dyka upp vid Garphyttans IP men jag visste att jag skulle få möte några bra värdemätare så att säga.
Tyckte inte jag brände mig på första repetitionen i Mattsa för jag höll stenkoll på pulsen och höll igen på farten. Ändå var jag oväntat klen uppför tycker jag. Inte bara pga att några stycken klättrade ifrån mig utan oxå med tanke på vilka växlar jag fick gå på.
Nu så här flera timmar efter de 5 backintervallerna så har jag skittrötta ben. Förmodligen en liten muskelbristning i vänster vad oxå. Har tappat träningsrutinen sedan jag blev sjuk innan påsk och nu på fredag är mitt sista fystest som visar vart jag står.
Imorgon skall det köras kortare backintervaller på måndagsträningen. Hoppas att jag kan känna mig starkare då. Skall testa nya hojen tänkte jag.
 
Trots det pissiga passet så gick vi (familjen) iväg och lossades fira nu i kväll. Vad vi firade? Ja inget särskilt men vi lyxade till det med buffè på coco-thai.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback