Nya hojen och ja!

Sara har precis gått ut med en tjejkompis. Tror ni jag känner mig ledsen, övergiven och ensam? KNAPPAST!
 
Dels så har jag ju stallet fullt med kompisar
Ja det är kanske min favorit-öl just nu. En lätt-öl från ett litet bryggeri utanför Västerås.
Sen är jag fortfarande glad efter att jag fått nyheten att några bekanta ska få barn under året. Jag förstår nu varför en del i min närhet blev så glada när man själv droppade nyheten för dryga 2 år sedan. Man fick ryggdunkar och kramar från oväntade håll och nu är jag i den sitsen. Grattis till dom!
 
Sen har det varit en rätt givande dag på jobbet och jag måste hoppa in och jobba lite även imorgon med projektet. Vill inte säga för mycket men det rör på sig när det gäller markägarna.
 
Sen hämtade jag en cykel. Ja bara så där. Jag klev in och pekade "den där vill jag ha!"
Nej så var det inte.
Egentligen har jag väntat sedan november på denna hoj och ett stort tack till Norra cykel som hjälpt mig så bra hitintills. Kan dock ge mig tusan på att MP där kommer göra många pass till en mardröm under sommaren :-)
 
Jag fotade hojen precis utanför vår sommarstuga som ni ser :-)
Gaffeln är FOX Terralogic som skall bli jäkligt intressant att testa. Automatisk lock-out är ingen jättenyhet för det har FOX haft flera år men jag har aldrig testat det. XT-prylar rakt över annars och varför skall jag ha bättre när benen bara levererar STX :-)
Fler bilder och info kommer väl om denna skönhet som kändes jäkligt bra under den lilla provtur jag gjort ikväll nere i källarkorridoren. De stora hjulen såg stora ut men hela cykeln kändes inte stor vilket lovar gott inför kommande banrekord i Marka :-)
 
Nu skall jag umgås med min kompis Morgan. Captain Morgan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback