Med i matchen igen.

Igår var det första april och jag minns chocken från förra året när sabaton bytte medlemmar. Nyheten släpptes just på 1a april men det var sant. Gillade dom gamla medlemmarna men med facit ihand så har dom tusan blivit bättre med nya uppsättningen.
Igår lurade jag ingen och Sara undrade varför jag inte hade lurat henne. Det är ingen utmaning svarade jag.
 
Vi hade säsongsstart på måndagsträningen oxå. Jag trodde nog att det skulle komma ca 20 st, max 30 pga att det ligger så mycket snö kvar men totalt med alla ungdomar var vi 53 st på plats vilket var roligt.
 
Det är bara vissa stigpartier som är cykelbara så det passade bra att det stod teknik och cykelhantering på schemat för allihopa fick samsas på den stora snöytan och köra olika teknikövningar.
 
Jag har ju smygstartat träningen under påskhelgen med ett antal lågintensiva pass. Fredag, lördag, söndag har ju varit ute på crossen på vägarna. Igår blev det ca 1 h innan träningen + teknikpasset då. Idag startar jag igång en tuffare period men jag tänker inte göra misstaget att skriva om vad jag KOMMER att köra för då blir det sällan rätt. Dock har första 5x4 min avverkats på trainern som nu packas undan för våren/sommaren. Det blev till A very dark place. Har du fortfarande inte kollat upp vad Sufferfest är så kolla in den här filmen.
Det kändes verkligen helt rätt i tiden med denna intervall. Så här i Paris-Roubaix-tider. Och Spartacus som är i storform. Under den intervallen sved det fint i benen. 
Här i datarummet där jag satt och svettades framför dataskärmen är det ganska varmt och solen sken på de fördragna gardinerna så kanske påverkade det pulsen att stiga lite extra. Fläkten stod på max och ca 50 cm från mig men ändå.
Pulssnitten på alla 5 intervallerna var mellan 91% till 94% av maxpuls. Det tycker jag är bra för oftast tar det nån intervall innan pulsen är med på noterna men här funkade det från start och kanske beror det på att jag lever mig in i filmerna och blir extra taggad av dom.
 
Nu skall jag snart hämta Nora som bara får vara på dagis 15 h denna vecka. SEn skall vi göra en utflykt till klubbstugan och lämna lite porslin.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback