Kaos i bergen

 
Vilda djur ska vara ute i naturen. Det är inte samma sak att se en varg eller hermelin i fångenskap. Vi har väl sett överkörda grävlingar ligga på rygg och sola sig i vägkanterna men det är inte ofta man får titta på dom i det vilda. 
Idag när jag körde bilen uppför Sanatoriebacken i Garphyttan så fick jag se en i diket. Drog i handbromsen och startade mobilen...
 
Anledningen till att jag var där uppe i bergen var för att göra en snabb-besiktning över en stig som jag bara har sprungit en gång men som jag nu bör få med i mina leder pga vissa bakslag.
Stigen såg ut så här efter ca 15 meter.
 
Tog en bild för jag tyckte det såg för jäkligt ut. Då visste jag inte att det skulle bli värre. Efter ett antal hundra meter bärandes på cykeln så såg det ut så här:
 
Den stig som jag försökte följa går alltså under dom här träden. Det är helt sjukt vad mycket träd det är som har gått tvärt av! Både toppar på träd och hela, stora träd har gått av som tändstickor.
Det blev väldigt mycket bärande på cykeln idag. Om knappa 2 veckor kommer det finbesök från skottland, estland och finland som skall föreläsa om leder, ledbyggen och så skall vi förstås cykla med dom i vackra Kilsbergen och visa våra fina stigar...Ja ni förstår problemet.
På många platser ser det ut som en riktigt tromb eller storm har gått fram. Sjukt!
Såg dock att bergslagsleden verkade vara röjd. Iaf på det ställe jag kikade på. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback