Fortfarande trasig men de går hyffsat ändå.

Ja man är lite sänkt när man är skadad. Jag önskar att jag hade haft en muskelbristning eller ramlat och slagit mig eller åtminstonde haft en mer specifik skada än som jag har det nu. Igår började det dessutom göra ont i bröstryggen när jag drar djupa andetag. Är ju rekommenderad att ta 30 min promenad om dagen och det är lite knäckande att få den där känslan av mjölksyra i benet när jag bara går i normalt tempo. Sjukt!
Men jag är ändå tacksam för flera saker. Hur flera människor ställer upp och är snälla emot mig och vill tipsa om knotknackare och alternativa behandlingar. Personligen tror jag att gå till någon som knäcker o vrider på ryggen  min bara ger mig en tillfällig lindring. Jag vill veta varför min vänstra vad och mitt vänstra lår är ca 1,5 cm mindre än mitt högra. Jag vill veta vad det är som gör att jag inte kan pressa på med vänster ben.
Senaste dagarna har jag stretchat och kört små styrkeövningar för inre bukmuskelatur. Något jag kanske borde ha gjort tidigare men att vara efterklok är lätt.
 
När jag kollade igenom lite bilder på kamerans minneskort så hittade jag den här gamla bilden vilket fick mig att längta till både sommaren och en bra löparform.
Kvarntorpshögen 2012.
 
Finns dock flera glädjande saker i detta fysiska mörker. Jag har fått en Trek superfly 29" att köra på. Inte illa och  den överraskar mig positivt gång på gång. Ända negativa (som jag visste om innan) var när det kom en tvär sväng. Då märktes det att det var mer att få runt. Är du nyfiken på att testa 29" och är mellan 160-177 cm lång kan du få testa den vid tillfälle. Sån är nämligen dealen.
Sen har jag i ca 2 år haft en Abushjälm. Jag köpte den inte för att den var lätt eller snygg utan för att dom hade ett mäss-erbjudande på vasaloppet när jag körde det sist. Nu har jag två Abushjälmar. En något snyggare och den är säkert lättare oxå och den sitter ännu skönare än min gamla.
 
Nähe..Jobba lite.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback