Är säsongen körd nu?

Jaha...Nu då? Står i ett vägskäl känns det som. Med styret pekandes åt en väg som innebär motion på kroppens villkor framöver. Tidigare har det varit träning på knoppens villkor.
Den andra vägen innebär lite rehab och sen fortsatt träning som jag är van vid.
Vi får se vilket väg val det blir.
Om du inte förstår vad jag menar så är det så att mitt knas i benen kanske kan vara diskbråck. Imorgon skall jag träffa ett underbart trevligt och duktigt par som jag känner. Då kanske jag får ett mer bestämt svar på om det är det eller inte men symtomen pekar tyvärr lite i den riktningen. Då jag idag bara fått telefonkonsultation så kanske man inte skall dra för stora växlar utav det än.
Idag!
Kände samma symtom när jag cyklade till jobbet men inte lika starkt som tidigare i veckan. Kunde hålla ett medelbra tempo de 5 km jag har till firman. Dock räcker det med att gå i en trappa eller jogga en kort bit (alltså typ 25 meter) innan den där känslan av mjölksyra kommer. Frustrerande är bara förnamnet.
 
Efter jobbet så gjorde jag fystetster på 3 av mina träningsadepter och de fortsätter att förbättra sig. Jag blir innerligt glad över att se detta för då vet jag hur motiverade dom blir att fortsätta kämpa nu när den riktigt viktiga perioden kommer: tävlingsäsongen.
Efter testerna så bytte jag om och körde mitt tredje pass på 29e tummarn. Då jag ändå befann mig i Ljungstugan så tänkte jag testa Marka-spåret. De senaste dagarnas regn och blåst borde ju ha gjort det cykelbart. 99% av spåret går att cykla men det står stora vattensamlingar här o där och det har blåst ner 2 träd över spåret. Vid en av de allra sista backarna så var det is över hela spåret men i övrigt bra.
Blev nog den sämsta tiden någonsin för mig med ca 35 min och detta kan inte bara skyllas på underlaget. Benen, framförallt den vänstra svek mig ordentligt och jag var tvungen att hålla ett överlag sjukt lågt tempo för att inte dra mig helt stum.
 
För att hälla ännu mer smolk i bägaren har väl Nora dragit hem ännu en oemotståndlig bakterie för ikväll har jag börjat känna i halsen.
Nu är jag en kul sambo att leva ihop med har jag fått höra.
Trevlig helg.

Kommentarer
Postat av: Samuel B

Ajdå vad tråkigt, hoppas verkligen du får ett positivt besked idag!

2013-04-20 @ 07:18:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback