30 min promenad / dag

Igår var det måndagsträning och det ökar långsamt med deltagare. Det saknades några ansikten vilket jag förstår då de körde träningstävlingen i söndags. Det var ändå 73 st totalt vilket är kanon. När vårvärmen verkligen kommer så tror jag lätt att 100-strecket kommer att krossas.
 
Jag hade ett samtal med rehab-center igår och det kommer inte att ställas en diagnos av dom på en vecka för jag skall ta ca 30 minuter promenad per dag tills nästa vecka. OM problemet kvarstår då så skulle jag ringa igen. Något som jag dessutom kör är en del magövningar för småmuskler (typ den enda sort jag har). Ni vet knipövnigar, pressa ryggen mot golvet o så. 
 
Man vänder o vrider på det här ganska mycket nu. Inte fysiskt men i huvudet förstås. Jag tänker om det bara är slumpen att det kom nu eller om jag helt enkelt tappat lite styrka/stabilitet nu denna vinter då jag sitter på röven (kontorsjobb) varannan vecka? Nåja. Skitsamma egentligen men jag hoppas verkligen att det nu är några veckor som försvinner och inte hela säsongen.
 
Ska jobba nu. Måste nog slå på en panna kaffe för jag gick upp 04:40 idag. Ja va faan jag vaknade ju då och slog på datorn och jobbade fram till kl 06 då mina brudar vaknade. Jag skrattar fortfarande när jag tänker på hur mycket Nora hejjade på cyklisterna som tävlade i söndags. Det har hon snappat upp någonstans vilket hon verkligen gör nu på alla håll o kanter. Inte hejjar utan tar efter och härmar o så.
 
Nu skall jag jobba vidare med bra musik i bakgrunden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback