Tekniskt krångel på träning

Ja här lyser inte flitens lampa. Min blogg ger ingen sann bild av mitt liv direkt men det har en del faktiskt trott genom åren.
Tränas det nåt? Undrar den stora massan.
Jo i måndags kväll satte jag mig på klubbens testcykel efter ett långdraget möte. Körde 15 + 10 min på watt som kändes bra men ändå är för låga att jag skall kännas mig som en bra cyklist. 260w ungefär under intervallerna.
Svetten kom krypande och man kan förmodligen se på min pulskurva när dom bästa låtarna spelades för då spelades det lufttrummor där inne :-)
 
Igår blev det vila. När det vilas här hemma så leks det en hel del med Nora för saknaden efter henne när man är på jobbet är ju jättestor. Älskar henne. Hon är rolig och när allt det där pladdret blir till ord och meningar kommer hon säkert att vara rolig att lyssna på oxå.
När hon somnar så kommer lugnet som fylls med att plocka undan 7ooo leksaker och diska. Sen blir det tv-soffan. Där somnade jag någongång under Aktuellts första hälft.
 
Idag hann jag träffa Nora i ca 30 min efter jobbet innan jag åkte med Saras farmor & farfar som guide ut till min far och hämtade upp den hjort som han hade skjutit till dom. På vägen hem blev jag avsläppt i utkanten av stan och sprang intervaller hem. På schemat från förra numret av Runners World stod det 3x2000meter. Fart 4:15-4:20/km.
Första intervallen gick bra och jag höll ett 4-snitt. Ca 3 min vila sen skulle jag igång igen. Tyckte det gick tungt från start och slängde ett öga på klockan som visade 4:34/km-fart. Va fan! tänkte jag och tryckte på ännu mer. Känslan av fart kom och jag tänkte att ja så här ska jag köra. Ny titt på klockan som visade 4:28 fart. Men va fan!! Mosade på ca 100 meter till, ny titt på klockan som då visade 3:46/km vilket kändes mer rätt med tanke på flås och känslan i benen. Slog av lite på farten och hamnade så småningom på 4:05fart.
GPSen måste ha krånglat lite och då hjälp mig själv att spränga mig för den intervallen blev bara 1500m. Efter den så blev det bara en tusing pga trötta ben. Då hade jag mycket svårt att köra snabbare än 4:15 som hade varit så lätt på den första intervallen.
Slängde in några snabba, korta intv på vägen hem. 
Inget pass att komma ihåg men det är iaf ett genomfört pass.
 
Söndagarna blir mina nya tv-kvällar denna höst. Dels har säsong 2 av Allt för Sverige börjat och jag gillar den produktionen. Starkt! Kommer att grinas även denna höst känner jag. Därför är det toppen att timmen efter det så kör ju kanal 5 sitt partaj. De är ju strålande med sina imitationer.
 
Imorgon skall vintersulorna på volvon på. Väntar ett tag till inna cykeln får sina. Living on the edge.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback