Möten, nämnder & grupper

Försökte mig på en blogg från TV-soffan igår när Sara ockuperade datorn men som ni såg så funkade det inget bra.
 
Jag har aldrig gillat att sitta i möten men man kan verkligen säga att det har brakat loss den senaste tiden. I och med mitt ordförandeskap i Almby så har bara där mötena fördubblats och nu med det nya jobbet så dräller det av stillasittande på röven. Jag är verkligen en mer handlingskraftig man som hellre GÖR än PLANERAR.
 
Gårdagens träning
Jag följer sporadiskt ett schema från tidningen Runners world där man skall komma under milen på 40 min. Jag kör väl inte alla distanspass som står där men intervallpassen ska jag försöka köra. Sen kommer nog själva testet på milen att ske ganska snart pga vintern.
Igår stod det 5 x 1000m i 4:00-4:15 fart. 2 min vila emellan.
De första 4 intv hade nog ett snitt på 4:05 och det kändes ganska okej i benen. När jag tidigare har kört högintensiva 4or så har jag sprungit fortare men så har jag ju tagit längre vila då oxå.
Den sista intervallen körde jag i fri fart och då blev det 3:53 så det är inga stora skilnader direkt :-)
 
ikväll är det ett kort möte i Klubbstugan och kanske kan det kombineras med nån slags träning. Vet inte än. Med saras nya plugg i form av C-uppsats så har vi inte landat i några rutiner än.
 
I projektets plan stod det att jag skulle få ihop ca 150 km leder. Jag har inte kontrollmätt dom i verkligheten men när jag gjorde det med hjälp att kommunens kartprogram så visade det sig att jag nu har förslag på 234 km ! :-)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback