höjdrädsla och rosslig cx-hals

Här bloggas det dåligt! Varför det har jag ingen bra förklaring på men nu sitter jag iaf här. Sara kollar på Kockarnas kamp. Hon o matlagning är som jag och godis hälsokost.
 
Igår på jobbet skulle vi ta ner en ca 25 meter hög pelarpoppel som stod alldeles intill ett hus. Till vår hjälp hade vi förstås en skylift som nådde ca 22 meter och det börjar pirra i knäna när man kommer över 15 meter tycker jag. Nu  hade jag sällskap i korgen och allt var ganska lugnt trots att det blåste ganska mycket. När vi närmar oss maxhöjd samtidigt som vi kapar med oss grenar uppåt så börjar kollegan bli lite shitty som vi säger. Han tyckte det var otäckt när både korg och träd gungade. Jag skulle ljuga om jag sa att jag var opåverkad men jag försökte kaxa upp mig och intala mig att korgen stod still och det var trädet som gungade. 
Helt plötsligt säger han "nä nu åker vi ner". Jag svarar att vi kunde väl ändå kapa lite mer när vi ändå var där uppe. Då stänger han av sågen och säger igen "Nu åker vi ner". Och så blev det. Kanske var det lika bra då blåsten oxå låg på åt fel håll så det vi kapade ville åka ner på huset nedanför men jag trodde inte att just han skulle bli skakis.
Idag fick jag höra på omvägar att han nästan mådde lite illa efteråt och tyckte att marken gungade när han satt och fikade i bilen.
Krämarens två hus syns tydligt men svampen till höger i bild är lite svårare att hitta.
 
Idag hade jag en ny liftkompis och det blåste mycket mindre så idag tog vi ner träden. Det höga trädet som är ovanför kepsen på kollegan på bilden var ett av de träd som togs ner idag.
 
Träning?!?
Jag läste på diverse bloggar efter Branäs-helgen och Kumla-helgen att folk blivit rossliga i halsen. Nu efter Falun-helgen så har jag blivit rosslig. Är det nåt slags cx-rossel som sprids på tävlingarna? Jag känner mig inte särskilt nedsänkt eller sjuk men ibland hostar jag lite och känner att det finns nåt skit i halsen.
Joggade till o från jobbet igår och är sugen på att göra samma sak imorgon. Blir en slags pendlarträning vilket kanske är den bästa kvalitèten men det är väldigt tidseffektivt.
 
Lördag: arbetsdag i klubben och springa med min galna syster som ska köra en ironman nästa år.
söndag: ja säg det...Ska fira en gubbe som fyller 74 år på eftermiddagen men vill ni bjuda oss på fika så har vi förmiddagen ledig.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback